Коломия До сайту

Від початку року ГО “Сила громади” передала допомоги військовим на 675 тис грн

Активісти громадської організації “Сила громади” підрахували, скільки допомоги вдалось передати військовим у перший місяць цього року.

Інформатор ділиться коротким звітом наших волонтерів.

За січень та початок лютого 2024 року громадською організацією “Сила громади” забезпечено Збройні Сили України на 675 тисяч гривень з яких придбано:

Частина з вказаного вже на фронті, частина найближчим часом буде передано відповідним підрозділам.

Нагадаємо, ГО “Сила громади” – це спільнота молодих коломиян, які з перших місяців війни активно допомагають ЗСУ, переселенцям та особам, що постраждали від війни. А крім того впроваджують глобальні проєкти юридичної підтримки і нещодавно розпочали річне навчання психологів для учасників бойових дій.

Наразі ГО “Сила громади” реалізує ще два проєкти:

– проєкт за підтримки МЗС Німеччини, який полягає в дослідженні потреб і послуг для військових ветеранів та членів їх сімей (дослідження, анкетування, глибинні інтерв’ю та фокус-групи). Мета проєкту –  зрозуміти якість послуг для військових і ветеранів і предбачити потреби, які будуть в майбутньому;

– проєкт за підтримки Міністерства Ветеранів України та Українського Ветеранського фонду, який полягає в повному соціальному супроводі військових та ветеранів, надання безоплатної первинної та вторинної допомоги, навчанню соціальних працівників роботі з військовими та ветеранами, супровід маломобільних ветеранів, розробці та розміщенню дорожніх карт з алгоритмами вирішення проблеми, з якими стикаються військові та ветерани.

Цей проєкт коломийські активісти розпочнуть наприкінці лютого цього року.

Деталі: У Коломиї психологів будуть безкоштовно рік навчати роботи з травматичним досвідом

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237