Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чоловіків – під спідницю? У Космачі селянки виривали волосся жінці та побили дівчинку 6 років | ВІДЕО

6 лютого у селі Космач місцеві мешканці напали на жінку з дитиною, звинувачуючи, нібито вона “зливає” інформацію про чоловіків ТЦК. Дівчинка отримала травми. У жінки – вирване волосся і струс мозку.

Повідомляє Інформатор.

“Дзвоніт президентові, скажіт йому, шо в нас війна не оголошена!”

Такими словами жінки Космача перекрили дорогу і намагалися протидіяти працівникам ТЦК.

Звідкілясь взялась інформація про те, що жінка передає дані про чоловіків, які, очевидно, намагаються уникнути мобілізації. Відтак на цьому самовільно створеному блокпосту натовп зупинив автівку, якою керувала матір, поряд була її 6-річна донька. Розлючені селянки шарпали водійку, дитина заступилася і отримала травми.

Поліція повідомила, що у результаті конфлікту постраждали троє людей разом із дівчинкою. Вони були доставлені до місцевої лікарні.

Правоохоронці наразі з’ясовують обставини інциденту.

Поліцейські провели з мешканцями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись.

Поліція очікує на результати експертиз від медиків, після чого буде вирішене питання щодо надання правової кваліфікації події.

Постраждала від агресії натовпумешканка сусіднього села громади Іванна Ванджурак розповіла, що після нападу у неї струс мозку, а в дитини перебій носа.

Каже, їхала на відділення Нової пошти, коли їх зупинили у Космачі й накинулись розлючені жінки, деякі, за її словами, були п’яні. В руках у них були бити і металеві предмети.

На неї одразу ж накинулися зі звинуваченнями і матюками. Жінка витягла телефон і показала, що нічого не знімала. А по дорозі назад натовп просто попер на її авто, вона замкнула всі двері. Відчинила вікно, щоб спитати, що таке. Але люди почали кричати “Наводчиця воєнкому!” і буцімто, що вона здає їхніх чоловіків ТЦК.

“І тут почалося все ПЕКЛО, вони почали бити машину, трясли так машиною, хотіли машину перевернути, почали витягувати мене через вікно, виривати мені волосся і вирвали ключі з машини, вони хотіли всіма способами витягнути мене з машини, я почала кричати, що в МАШИНІ ДИТИНА надіялася на хоч якусь людяність, АЛЕ ОДНА ЖІНОЧКА ЗАПХАЛА БІТУ У ВІКНО І ДАЛА В ГОЛОВУ ДИТИНІ, в той час як інша мене тримала за волосся і я нічого просто нічого не могла зробити. П отім звідкись взялись дві мої знайомі та односельчанки, яким я дуже вдячна , я їх впустила в машину, одна взяла дитину на руки і почала прикривати собою, інша допомагала мені вибратися з їхніх рук, там вже і відео декілька секунд встигли зробити!!! І це все тривало десь приблизно 15-20 хв. І потім вони якось відчинили з мого боку двері і хотіли мене витягнути, я навіть уявити не можу, що б тоді було.  Але в один момент один вуйко закричав, що всі сюда, це не та машина, яка нам потрібна була,  ми попутали!!! І позаду приїхала інша машина, і вони так мовити переключилися на ту машину”, – написала на свої сторінці Івання.

Очікуємо даних від поліції про дії місцевих мешканців та відповідальність за такі заколоти та напади.

Ось що про це пише прикарпатець Вася Гуцул:

“Це той патріотичний Космач, що славиться столицею УПА??? Де мужики, які колись тримали у страху всі навколишні села, розносили клуби???Можу показати, де можна рознести пі*арські бліндажі і села, де вони закріпились. Сховалися за спідниці бабів базарних (інакше їх назвати не можна)??? За що загинули ваші односельчани???”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору