Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Дизайн і камери iPhone 15 Pro

Дизайн і камери iPhone 15 Pro

15 лінійка гаджетів Apple вийшла у вересні 2023 року, покупцям було представлено чотири версії – базова, Плюс, Про і Про Макс. Дві останніх коштують дорожче і вважаються флагманськими, адже в них використано ряд інновацій. Начинку смартфона «прокачали», тому він розрахований на вибагливих покупців.

Найбільш збалансованим за характеристиками та ціною експерти вважають iPhone 15 Pro. Він коштує не так дорого, як Про Макс, проте отримав останні оновлення та нововведення бренду. Перше, що впадає в очі – відсутність фірмового «чубчика», замість нього присутній Dynamic Island у вигляді таблетки у верхній частині екрана.

Оформлення та колірна гама

Американський виробник приділяє багато уваги дизайну, тому використовує міцні матеріали та пропонує різні відтінки корпусу. Бажаючі купити Айфон 15 Про звертають увагу на міцний корпус – його виготовляють із надійного титанового сплаву зі згладженими бічними гранями. Смартфон приємно тримати в руці, хоча в цілому зовні він мало відрізняється від попередника.

Розмір моделі складає традиційні для лінійки Про 6,1 дюйма, робоча роздільна здатність дисплея становить 2556*1179. Завдяки оптимальному співвідношенню міцності та ваги титану модель вважається найлегшою з усієї лінійки. Завдяки точній обробці матеріалів, тонкому шліфуванню піском і струменевій обробці Айфон набуває неповторного вигляду та привертає увагу. Він захищений від вологи й пилу, тому служить довго.

Дисплей на Айфон 15 Про – Super Retina XDR із максимальною частотою оновлення 120 Гц, вона встановлюється адаптивно залежно від контенту. Dynamic Island, що замінив фірмовий чубчик, допоможе завжди контролювати поточні справи. У цій невеликій таблетці відображаються актуальні оповіщення та попередження, тому власник ніколи не пропустить важливу зустріч.

Дизайн і камери iPhone 15 Pro

Можливості камери: все необхідне для втілення творчих ідей

Смартфон створений для тих, хто любить робити якісні фото, знімати відео для соціальних мереж, сімейної хроніки чи для виконання завдань клієнтів. Ті, хто шукає Apple iPhone тут: https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone, щоб отримати камеру з прогресивними характеристиками, звертають увагу на 15 версію Про. Вона значно розширить можливості під час створення контенту.

Серед головних особливостей:

  • основний модуль 48 Мп. Їх зручно використовувати по максимуму завдяки вдосконаленій чотирипіксельній матриці, яка швидко адаптується до умов під час зйомки. Навіть за недостатнього освітлення деталізація виходить максимальною;
  • додаткова телекамера Телефото 2x. 5-кратний оптичний зум дозволить наблизити зображення, навіть якщо воно знаходиться на відстані;
  • технологія Photonic Engine. Передбачає вибір найкращих пікселів із фотографії з дуже високою роздільною здатністю. Так, за замовчуванням автоматично виставлено роздільну здатність для фото 24 Мп;
  • формат 48 Мп HEIF або ProRAW для налаштувань деталізації, динаміки, кольорів;
  • три варіанти стандартного об’єктива для основної камери: 24, 28, 35 мм. За рахунок цього рішення смартфон зможе замінити професійний фотоапарат.

Кінематографічний режим допоможе отримати більше під час зйомки відео. Він передбачає автоматичне фокусування на найважливішому об’єкті, який знаходиться у кадрі. Якщо потрібно знімати багато, можна вибрати смартфон із великим обсягом пам’яті – 512 Гб або 1 Тб.

iPhone 15 Pro не такий великий за діагоналлю екрана і коштує дешевше, ніж Про Макс. Завдяки незначним оновленням дизайну та функціям камери він стане чудовим вибором для вибагливого покупця, особливо фотографа, автора контенту чи любителя подорожей.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору