Інформатор Коломия

ВЛАДА

Що у ратуші запланували зробити із приміщенням на площі Скорботи

Що у ратуші запланували зробити із приміщенням на площі

Від жовтня 2023 року у приміщенні розкішної будівлі на Січових Стрільців, 4 тривають ремонти, які витягнули з бюджету більше мільйона гривень. 

Для чого чи кого готують ці квадратні метри – розповість Інформатор.

Ще кілька років тому тут розміщувалося фінансове управління Коломийської міської ради. Проте з осені минулого за бюджетні кошти тут розпочався капітальний ремонт. Вартість цих робіт за договором сягнула 1 млн 221 тис грн, проте по завершенню робіт кінцева сума була трохи нижчою – 1 144 166 грн.

Виконавець – ФОП зареєстрований 15 років тому в Коломиї Дячук Володимир Васильович.

Згідно даних платформи YouControl, у 2022 році підприємець розпочав активну співпрацю з Коломийською міською радою. Протягом 2022-2023 років Дячук переміг у тендерах від міської ради, управління комунального господарства та управління соціальної політики на суму 7 млн 199 тис грн.

Що у ратуші запланували зробити із приміщенням на площі

Що ж тут буде?

30 січня виконавчий комітет Коломийської міської ради безоплатно передав це приміщення на баланс комунальної установи «Інститут розвитку Коломийської громади».

Площа приміщень складає 146,2 м².

Його вартість оцінюють всього у 206 115 грн. Дивна річ, у приміщення за 200 тис грн вклали 1 млн 200 тис грн.

Нагадаємо, що основна мета Інституту – сприяти сталому розвитку Коломийської громади, залучати кошти донорів та розробляти стратегії розвитку. Статут нового підрозділу майже повністю скопіювали з ідентичної установи при Львівській міській раді.

У квітні 2023 року очільницею Інституту розвитку Коломийської громади стала Лариса Кулик з Долини.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору