Інформатор Коломия

ВЛАДА

За скільки і кому віддали в оренду на 20 років понад 6 га землі у Кубаївці

За скільки і кому віддали в оренду на 20 років понад 6 га землі у Кубаївці

2 лютого завершився аукціон з права довгострокової оренди земель в урочищі “Гута” у селі Кубаївка, що біля Саджавки Коломийської громади. Стартова ціна складала лише 8300 грн на рік. Проте на аукціон подалося аж 12 учасників.

Хто переміг і за скільки Коломийська міська рада віддає ці цінні гектари в оренду на 20 років – знає Інформатор.

6,1140 га землі в урочищі «Гута» села Кубаївка, що належить до Коломийської громади, пропонують в довгострокову оренду для для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Завдяки потужній конкуренції вартість річної оренди цих земель вдалось підняти з 8300 грн аж до чверть мільйона гривень.

Серед 12 претендентів на ці землі – часті учасники аукціонів Уляна Гнатюк, Михайло Рапій, фермерське господарство “Аграрій Прикарпаття”, Михайло М’якущак, фермерське господарство “Прикарпат-Агро” та інші.

Але найвищу ціну запропонувало фермерське господарство “Агро НК” – 251 000 грн. Всього на гривню від нього “відстала” часта переможиця таких торгів Уляна Гнатюк. Точно так само вийшло із аукціоном на оренду 20 га землі в Товмачику: програла “Агро КН” з різницею в 1 гривню. Деталі – ТУТ.

Деталі аукціону ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору