Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську судитимуть двох жителів т.о. Донеччини, які перейшли на бік ворога

В Івано-Франківську судитимуть двох жителів т.о. Донеччини, які перейшли на бік ворога

За матеріалами СБУ судитимуть ще двох бойовиків т.зв. «днр», які воювали на Херсонщині.

Деталі розповість Інформатор за даними Управління СБ України в Івано-Франківській області

Зокрема, судитимуть 27-річного жителя Горлівки, який служив у т.зв. «мчс днр». Наприкінці лютого 2022 року він вступив до 5 батальйону 113 полку територіальної оборони на посаду стрільця 2 взводу 1 роти. На початку березня цей підрозділ потрапив на територію Херсонської області. Тут фігурант брав участь у боях проти Сил оборони України в районі населених пунктів Наддніпрянське,  Воскресенське, Борозенське, Кочубеївка

Також передано до суду матеріали щодо 35-річного мешканця тимчасово окупованої Макіївки, який вступив до підрозділів «днр» у березні 2022 року, на посаду солдата 3 взводу 1 роти. Він воював на Херсонщині.

Обидва бойовика обвинувачуються за чотирма статтями Кримінального кодексу за державну зраду, колабораційну діяльність та участі в терорстичній організації.

В умовах воєнного стану ці злочини караються позбавленням волі на строк 15 років або довічним позбавленням волі, з конфіскацію майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору