Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Надвірній поліція затримала ту саму прихильницю “рускава міра”

У Надвірній поліція затримала ту саму прихильницю "рускава міра"

14 лютого у Надвірній поліція змушена була взяти у кайданки і силоміць затримати агресивну жінку, яка лаялась та агресувала до відвідувачів спортклубу. Виявилось – це та сама “посестра” московитів, яка записувала відео ламаною англійською про нібито братній народ та ненависть до захисників.

Інформатор розповість деталі.

Не у всіх у День закоханих був романтичний настрій.

Так вранці 14 лютого у Надвірній до поліції звернулися клієнти спортивного клубу зі скаргою на жінку, яка поводилася агресивно, ображала нецензурними словами відвідувачів та адміністрацію закладу.

Правоохоронці приїхали і намагались вгомонити панянку, але вона на їхні вимоги ніяк не реагувала. Поводилась неадекватно. Відтак її взяли у кайданки, склали протоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору органам правопорядку. Затримана 1984 року народження.

Очевидці цього затримання стверджують, що жінка кричала і гарчала, поводилась неадекватно.

За нашими даними зараз агресивною жінкою займаються медики.

Також ми отримали підтвердження, що затримана за хуліганство у Надвірній – це та сама прихильниця ідеї про “адін народ”, яка знімала відео для соцмереж із підтримною ідеї братерства з росією і кляла наших захиників, називаючи їх ґвалтівниками та “шматком лайна”.

Також у мережі раніше з’явилося відео з Надвірної і звинуваченнями, що жінка у машині під час руху траурного кортежу слухала музику на повну гучність. Місцевий люд стверджує, що це та сама інстграмерка з одами про “адну кров”.

Детальніше: Черствість чи свідома акція? У Надвірній чоловік викликав поліцію, бо жінка слухала музику, коли везли загиблого захисника

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору