Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У автотрощі на Прикарпатті постраждала вагітна жінка

У автотрощі на Прикарпатті постраждала вагітна жінка

Опівночі 17 лютого мешканців будинків на Незалежності у Івано-Франківську сколихнув гучний звук удару, після цього – крики дівчини. На світлофорі автівка марки Volkswagen червоного кольору вдарила білий Opel, у якому знаходились вагітна жінка та двоє дітей. Поліція відмовилась коментували аварію до з’ясування обставин.

Повідомляє Інформатор.

Наші колеги з Івано-Франківська зібрали свідчення очевидців, які переконані, що за кермом авто-винуватця був нетверезий чоловік. Проте правоохоронцям дружина цього водія сказала, що машиною керувала вона.

Opel стояв на світлофорі перед перехрестям вулиць Незалежності та Залізничної зі сторони мосту. В цей час Volkswagen, який за попередньою інформацією від свідків події їхав на великій швидкості, вдарив ззаду Opel. Від удару дві автівки розвернуло на пішохідний перехід із Незалежності на Залізничну.

Одна з постраждалих з Opel почала кликати на допомогу, бо в машині знаходилась вагітна. Очевидці викликали швидку, на місце події прибуло дві бригади медиків та екіпаж поліції.

Свідки розповіли Інформатору, що за кермом червоної автівки, скоріш за все, був нетверезий чоловік. Проте під час свідчень поліції, дружина цього чоловіка повідомила, що це саме вона керувала машиною. Наразі очікуємо на підтвердження чи спростування цієї інформації.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору