Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянка побила “конкурентку” в одному з магазинів міста

Коломиянці присудили 21 день виправних робіт за те, що та побила конкурентку в одному з магазинів міста

Мешканка Коломиї дала ляпаса жінці на очах її ж дітей, адже вважала, що потерпіла мала стосунки з її чоловіком. 20 лютого Коломийський міськрайонний суд виніс вирок у справі місцевої мешканки.

Інформатор розповість більше за деталями судової справи.

Конфлікт між жінками трапився 11 червня 2023 року в приміщенні магазину «Най-Най». Обвинувачена зайшла в супермаркет, де побачила потерпілу разом з двома її малолітніми дітьми. Вона одразу підійшла до неї й запитала, чи та пам’ятає її. На думку коломиянки, потерпіла мала стосунки з її попереднім чоловіком у той час, коли вони ще були одружені із ним, і саме через це її шлюб було розірвано.

Далі обвинувачена схопила жінку за волосся, в присутності її дітей, й підтягла до себе, продовжуючи словесний конфлікт. Після цього вона відпустила її волосся й долонею вдарила жінку по обличчю. Донька потерпілої розплакалась та підбігла до мами, але коломиянку це не зупинило й вона ще раз вдарила потерпілу. Жінка намагалася вийти з магазину, але обвинувачена перегородила їй шлях. Врешті-решт, узявши за руку свою дочку та схопивши дитячу коляску, в якій знаходився її син потерпіла вийшла з приміщення.

Згідно з висновком експерта, будь-яких тілесних ушкоджень такий конфлікт не спричинив.

Під час надання показів обвинувачена підтвердила, що вона дійсно підійшла до жінки у магазині (оскільки, коли вона перебувала у шлюбі, потерпіла мала стосунки з її чоловіком, через які вони розірвали свій шлюб) і “через емоції, вчинила те, що вчинила, хоча і бачила, що потерпіла була з дітьми. Вона жаліє, що так зробила, але не за потерпілу, а за себе, їй кримінальна справа не потрібна. Більше зіграли емоції, але може людину це навчить більше не лізти у чужу сім’ю.”

Та потерпіла заперечує, що саме вона стала причиною їх розлучення й зазначає, що вона мала стосунки з її чоловіком, коли та вже не жила із ним.

Отож, суд визнав коломиянку винуватою у вчиненні нею кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 126 Кримінального кодексу України, й призначив їй основне покарання у вигляді громадських робіт на строк 84 (вісімдесят чотири) години.

Фото згенеровано ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору