Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Космачі рятували маленьку косулю, яку знайшли на узбіччі дороги

У Космачі рятували маленьку косулю, яку знайшли на узбіччі дороги

Дитинча дикої косулі, яке потребувало допомоги, небайдужа мешканка знайшла в мокрому кюветі. Воно тремтіло й не могло підвестися. На щастя, світ не без добрих людей. Звірятко не покинули й відвезли до ветеринарного пункту в селищі Космач.

Історію порятунку Інформатор побачив на сторінці Космацької громади.

Ветеринар оглянув дику косулю та надав необхідну допомогу. Далі тваринку доставили до Галицького національного природного парку, де зоологи підтвердили параліч задніх кінцівок. Його причиною могло стати переохолодження.

Косуля буде під наглядом фахівців на реабілітації, а потім її планують повернути у дику природу. Результати лікування будуть за декілька днів.

“Дякуємо небайдужим жителям громади, хто витратив свій час і не залишив помирати тварину.
А тим, хто завдав болю беззахисній тварині, хочеться вкотре нагадати, що ми всі є частиною природи, а тому знищуючи її, ми неодмінно знищимо себе. І набагато приємніше в світі, де й так багато зла, просто підгодовувати таку красу, а прицілюватися тільки з фотозброї”, – йдеться на сторінці громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору