Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Мінісадочок “Плекальня” проводить набір малят у групи | ФОТОЕКСКУРСІЯ

Мінісадочок "Плекальня" проводить набір малят у групи | ФОТОЕКСКУРСІЯ

Ми щасливі, коли радіють наші діти. А за великим рахунком, що потрібно для усмішки малюка? Затишні умови, цікаві іграшки, смачні обіди й весела компанія однолітків. Усе це і навіть більше пропонує приватний мінісадочок “Плекальня”.

Інформатор кличе у фотоекскурсію.

Директорка садочка Анжела – мама чудового хлопчика. Тому в організації дитячого простору виходила із потреб рідної крихітки. Каже, хотіла створити приємні домашні умови, аби дітвора радо бігла щоранку у “Плекальню”, а не хмуро морщила носика, як то буває у державних садках.

Обираючи вихователів Анжела не шкодувала часу, бо для неї вкрай важливо, щоб наставниця для дітей була не лише фахова, але й любляча, ласкава і терпляча. І після тривалих пошуків такі феї-чарівниці знайшлися.

А ще на відміну від більшості приватних садків, у “Плекальні” для 15 малят – повно простору. На 80-ти квадратних метрах й ігрова зона, і столики для їди та занять, і куточок активного відпочинку, і місце для відновлення сил. І все таке ретельно підібране, красиве, яскраве, а головне – безпечне.

Меню у садочку не скучне: смачні й корисні страви у форматі чотириразового харчування гарненько викладені на тарілочки, заманюють ароматом та барвистістю. Тому апетит у вихованців “Плекальні” завжди є.

 

Батьки з легкою душею залишають свої найдорожчих на денне перебування, бо феї “Плекальні” добре дбають про малюків, організовують екскурсії, цікаві ігри, заняття та вправи. Усі ці досягнення за день батьки можуть побачити і на фото, і на відео, адже у садочку працює відеонагляд, а у частику мінісадочка щодня є фотозвіт.

Садочок розташований у серці Коломиї – на Вічовому майдані. З вікон відкривають неймовірні краєвиди, у залах вдосталь світла від сонячних променів.

Але що багато говорити – прийдіть і переконаєтесь самі, адже увійти у дружню родину “Плекальні” можна спробувати безкоштовно.

Деталі за телефоном ☎️097-967-98-63

Слідкуйте за сторінкою “Плекальні” в Instagram, а також у Facebook.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору