Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Неодноразово судимий прикарпатець до смерті побив знайому | Суд виніс йому вирок

Неодноразово судимий прикарпатець до смерті побив знайому | Суд виніс йому вирок

Компанія з чотирьох людей розпивала алкогольні напої в одній з закинутих будівель в Івано-Франківську, та між двома раптово виник конфлікт.

Інформатор розповість більше, посилаючись на вирок Івано-Франківського міського суду.

Перебуваючи в приміщенні покинутої будівлі по вул. Сухомлинського в м.Івано-Франківську, компанія вживали алкогольні напої. Близько 20:00, в ході розпивання алкогольних напоїв, раніше неодноразово судимий прикарпатець розпочав словесний конфлікт з потерпілою, пізніше чоловік шарпав її за одяг та змушував піти із ним до сусідньої кімнати, на що остання відмовлялась. У ході конфлікту він наніс кулаком руки та ногою декілька цілеспрямованих ударів в ділянку черевної порожнини, грудної клітки та голови потерпілої, внаслідок чого остання померла.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, послідовнорозказав суду згадані вище обставини вчиненого ним кримінального правопорушення. Він розповів, що після побоїв, зранку наступного дня, знову мав намір купити алкогольні напої, однак потерпіла відмовилася та почала скаржитися йому на біль у голові та грудях. Через деякий час жінка померла. Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Таким чином, суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років. Та через попередні судимості суд виніс остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк дев`ять років з конфіскацією майна.

Фото згенероване ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору