Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліцейські зʼясували, хто нападав на людей в Івано-Франківську

Як повідомлялось раніше, сьогодні в соцмережах активно розповсюджувались відео з побиттям людей, зокрема пенсійного віку, в Івано-Франківську. Прикарпатські правоохоронці встановили хлопців, причетних до цього. Один з них – неповнолітній – вже у відділку поліції. 

Деталі від правоохоронців розповідає Інформатор.

Нагадуємо, на відео група молодиків наносили своїм жертвам тілесні ушкодження та застосовували балончик сльозогінного дії. Було розпочато кримінальні провадження за за фактом хуліганства.

Поліцейські встановили двох осіб причетних до вчинення правопорушень. Один з учасників хуліганства, 16-річний хлопець, разом із своїми законними представниками уже доставлений до місцевого управління поліції, де дає визнавальні пояснення. Йому уже оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.Також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Також поліцейські встановлюють місцезнаходження другого фігуранта та особу третього.

З’ясовано, що учасником жодних молодіжних рухів затриманий не є, а його батько – чинний військовий ЗСУ, доброволець.

Також поліцейські уже встановили одну з осіб потерпілих, яка підтвердила факти викладені на відео, та встановлюють особи інших потерпілих.
Процесуальне керівництво у кримінальних провадженях здійснює окружна прокуратура міста Івано-Франківська

Слідчі дії тривають.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору