Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хотів втекти за кордон, але зламав ногу під парканом неподалік Тиси

Хотів втекти за кордон, але зламав ногу під парканом неподалік Тиси

Вчора, 5 березня, прикордонники затримали одразу кілька груп чоловіків, які хотіли нелегально потрапити в Румунію. Двох довелося рятувати з повноводної Тиси, а ще одного доставити в лікарню з переломом.

Більше розповість Інформатор за даними Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Військовослужбовці помітили біля Тиси групу з семи чоловіків. Після вимоги від прикордонників зупинитися, порушники кинулися тікати. П’ятеро з них стрибнули у воду, але зрозумівши наскільки глибока та стрімка річка, троє одразу повернулися і почали ховатися у кущах. Двох інших довелось рятувати з води прикордонникам.Інших чоловіків знайшли за допомогою безпілотника. Кожен із них мав заплатити “переправнику” від 4 до 8,5 тисяч доларів США.

Іншу групу з трьох втікачів застримали прикордонники після того, як ті самостійно проклали свій маршрут в Румунію через Тису, маючи хибну уяву про характер гірської річки, як такої, яку легко перейти вбрід.

Ну й на кінець, ще один порушник кордону – киянин – на підході до річки травмувався під час спроби перестрибнути паркан. Прикордонники надали йому допомогу, доставили в лікарню, де травмованому діагностували закритий перелом п’яткової кістки зі зміщенням.

Стосовно усіх затриманих порушників прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору