Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки отримала сертифікат на квартиру від Президента України

Мати загиблого льотчика Степана Тарабалки отримала сертифікат на квартиру від Президента України

Вчора, 7 березня Героям України й родинам загиблих Героїв вручили 30 сертифікатів на квартири в знак вдячності за захист рідної землі.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на допис президента Зеленського.

Зокрема, сертифікат отримала й мати загиблого пілота Степана Тарабалки.

Степан Тарабалка народився 9 січня 1993 року в селі Королівка Івано-Франківської області. Стати пілотом було мрією Степана Тарабалки. До своєї мети хлопець йшов поступово: спочатку закінчив Прикарпатський військово-спортивний ліцей, пізніше — Харківський національний університет Повітряних сил. Виш закінчив у 2014 році. Степан Тарабалка був льотчиком-винищувачем літака МІГ-29. Він був тим самим привидом Києва, яким всі так захоплювалися, тим, хто оберігав наше небо до останної хвилини свого життя.

Після загибелі сина жінка поринула у допомогу й зуміла об’єднати довкола себе десятки однодумців. На кошти з компенсації по втраті сина відкрила у Ценяві реабілітаційний центр для військових “Тепло крилатої душі”. Допомагали жінці місцеві жителі й благодійники.

“Справжня памʼять про героїв завжди базується на двох елементах: на відчутті вдячності та шани до всього, що зроблено заради держави й людей. Україна ніколи не втратить цього відчуття і завжди буде вдячною, завжди шануватиме своїх героїв. Кожного й кожну, хто став на захист України. Усіх, хто став взірцевим воїном. Кожного, чий особистий вибір сміливості та чиї героїчні вчинки допомогли Україні вистояти на шляху незалежності. “, – йдеться у дописі Володимира Зеленського.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору