Коломия До сайту

П’ядицька громада знову закупила пристрої РЕБ

Від початку березня П’ядицька сільська рада уклала два договори на придбання портативних пристроїв для радіоелектронної боротьби.

У кого та за скільки закуповують – розповість Інформатор згідно даних на платформі prozorro.

Обидві закупівлі відбувались без використання електронної системи. Прямі договори П’ядицька сільрада уклала 5 та 13 березня.

Два пристрої РЕБ знову закупили у ТзОВ “ХИМОРОДНИК”, зареєстрованим пів року тому у Києві. Вартість одного – 266 000 грн. Їх мають доставити до 20 та 31 березня.

Нагадуємо, 16 лютого цього року П’ядицька сільська рада рада закупила 3 портативні пристрої для радіоелектронної боротьби у цієї ж компанії за 798 000 грн.

Ми писали, що за весь час ТзОВ “Химородник” заключило тільки 2 договори, обидва – на постачання портативних пристроїв РЕБ. Для громади П’ядик вартість 1 пристрою сягнула 266 тис грн. А для Рівненської енергопостачальної компанії – менше 160 тис грн. У сільраді пояснили, що закупили дорожчі, але потужніші пристрої.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237