Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Нижньовербізькій громаді відновили ще один міст, зруйнований стихією

У Нижньовербізькій громаді відновили ще один міст, зруйнований стихією

Досі у Нижньовербізькій громаді триває ліквідація наслідків повені, що сталася в липні минулого року. Так, днями у селі Мишин завершили відновлювати підвісну пішохідну кладку через річку Лючка.

Довідався Інформатор з повідомлення Нижньовербізької сільської ради.

Як зазначається, відновленим мостиком діти зможуть безпечно користуватися, йдучи до школи. Для зміцнення надійності конструкції кладки її укріпили додатковими тросами та піднята вверх над рівнем річки.

В сільській раді наголошують, що роботи проводились за кошти обласного та сільського бюджетів.

Нагадуємо, що капітальний ремонт дерев’яного підвісного пішохідного моста у Мишині через річку Лючка у районі вул. Мочернюка вартував 699 998 грн. Ще 20 тис грн обійшлося виготовлення документації та технагляд. Виконувало ремонтні роботи ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА”, зареєстроване майже 8 років тому у Княждворі.

Загалом відновлення трьох мостів у селах Нижньовербізької ТГ після повені коштує майже 3 млн грн.

До слова, нещодавно для ліквідації наслідків підтоплень Нижньовербізька громада отримала від Програми USAID DOBRE сучасний трактор-екскаватор JCB 3CX вартістю 2,67 мільйона гривень, дві потужні мотопомпи HONDA та 300 м.п. пожежних рукавів.

Усю техніку передають місцевому комунальному підприємству «Благоустрій ОТГ», яке буде проводити поточний ремонт сільських доріг, розчистить рови для водовідведеня, тощо для попередження та ліквідації наслідків негоди.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору