Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судили чоловіка, який розкидав бруківку для тротуару на вулиці Заньковецької

У Коломиї судили чоловіка, який розкидав бруківку на вулиці Заньковецької

13 березня Коломийський міськрайонний суд виніс постанову щодо чоловіка, який кидався бруківкою для тротуарної доріжки на вулиці Заньковецької.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на матеріали справи.

Як розповідається, 2 січня 2024 року, близько 15:00, у Коломиї, по вул. Заньковецької, 12, чоловік, перебуваючи у в дворі будинку, розкидав бруківку, яка повинна була бути поставлена на тротуарну доріжку. Тим самим він порушив громадський порядок і спокій громадян, тобто вчинив дрібне хуліганство.

Сам обвинувачуваний на суд не з’явився, та його адвокат передав до суду клопотання, у якому зазначив, щочоловік свою вину визнає та просить суд суворо його не карати. Просив справу розглядати без його присутності.

Суддя розглянув матеріали справий й суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст.173КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення – штраф 51 гривню. А також стягнути з нього судовий збір в сумі 605 гривень 60 копійок у дохід держави.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору