Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Двоє загиблих та двоє травмованих: деталі ДТП у Делятині

Двоє загиблих та двоє травмованих: деталі ДТП у Делятині

Як вже повідомлялось, у неділю ввечері в селищі Делятин на Надвірнянщині зіткнулися два автомобілі. В цій ДТП загинуло двоє пасажирів та травмувались водій із ще одним пасажиром.

Деталі стали відомі від поліції області, передає Інформатор.

На ділянці автодороги Н-09 «Мукачево-Львів» у Делятині зіткнулись “ВАЗ-21074” та “Hyundai Terracan” Поліцейські встановили, що за кермом ВАЗу був 30-річний мешканець району. Він рухався в напрямку Яремче. На повороті дороги водій виїхав на зустрічну смугу, де боковою частиною автомобіля зіткнувся із зустрічним автомобілем “Hyundai”. Останнім керував 50-річний мешканець Надвірнянського району.

Внаслідок зіткнення 23 та 24-річні мешканці Надвірнянщини, які їхали у “ВАЗ”, від отриманих травм загинули на місці події.
Керманич даного транспортного засобу та його пасажир, 2003 р.н., житель Заріччя, доставлені до лікарні.

Досудове розслідування розпочато за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору