Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянка Корнеля Яворська святкує 100-літній ювілей

Коломиянка Корнеля Яворська святкує 100-літній ювілей

Сьогодні, 18 березня, коломиянці Корнелі Яворській виповнилося рівно 100 років. За плечима її довгої життєвої дороги – і радості, і печалі. Попри все, досі в очах пані Корнелі – доброта, ніжність, а ще глибока життєва мудрість.

Інформатор вітає ювілярку і бажає ще довгих років життя, аби разом з нами тішитися великій українській перемозі.

Управління соціальної політики Коломийської міської ради поділилося історією життя довгожительки.

Народилася Корнеля Петрівна в багатодітній родині в селищі Обертин, де і пройшли її дитячі і юнацькі роки. Після школи пішла навчатися в Чернівецький фінансовий технікум. Все життя жінка працювала економістом.

В пані Корнелі з чоловіком народилося троє синів. Всім синам допомогла отримати гідну вищу освіту. Двоє синів здобули освіту лікаря, а старший син, якому зараз 82 роки по сьогоднішній день працює на кафедрі фізики у Львівському державному університеті імені Івана Франка і обов’язково приїде до мами на ювілей.

“Життєвий шлях ювілярки видався нелегким, з викликами та випробуваннями. Вона пройшла голодомори, лихоліття війни та важкі часи післявоєнної відбудови. Тільки неймовірна віра в Бога допомогла Корнелі Петрівні пережити всі події.”

Сьогодні Корнеля Петрівна живе в дружній родині, де є три сини з дружинами, п’ятеро внуків та вісім правнуків, яким вона передає свій неоціненний життєвий досвід, дарує любов і ніжність.

Інформатор приєднується до всіх привітань та бажає дочекатися нашої перемоги та прожити ще не один рік в доброму гуморі під мирним небом у колі люблячої родини.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору