Інформатор Коломия

ВЛАДА

На обслуговування нового фонтану біля Писанки витратять сотні тисяч гривень з бюджету Коломиї

На обслуговування нового фонтану біля Писанки витратять сотні тисяч гривень з бюджету Коломиї

Новий фонтан, який за словами міського голови, профінансував забудівник Коломиї, витягне з міського бюджету кілька сотень тисяч гривень у 2024 році.

Повідомляє Інформатор.

Фонтан перед Музеєм писанкового розпису збудували минулого року в рамках реконструкції площі перед Писанкою. Вартість реконструкції сягнула 4 млн грн. Але витрати на будівництво цього сухого фонтану, згідно заяв мера, взяв на себе місцевий підприємець. Мова йде про забудовника, який звів ліворуч від Писанки багатоповерхівку і якого звинувачували у пошкодженні площі будівельною технікою). Міський голова заявив, що цей підприємець мав би дати на реконструкцію площі 1 млн 600 тис грн. Втім, яким чином кошти від забудовника використали при реконструкції – наразі невідомо.

А проте на плечі міського бюджету впало утримання фонтану. Відтак на сесії міські обранці проголосували за виділення додаткових коштів на благоустрій в Коломиї. Зокрема на обслуговування фонтану перед Музеєм писанкового розпису додали 400 тис грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору