Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия мов на долоні | Фоторепортаж з гори Юріїв

Коломия як на долоні | Фоторепортаж з гори Юріїв (Трикутник)

Зовсім недалеко від міста Коломию можна побачити з висоти. Тут на Писанкову й навколишні села відкривається неймовірний краєвид й здається, що люди – це маленькі мурахи, які сновигають між своїми будиночками.

Інформатор побував на славнозвісній горі Юріїв, яку кілька років тому охрестили Трикутником.

Всього за пів години на автівці можна дістатися гори Юріїв. Щоправда, якщо хочете заїхати автомобілем на саму гору, рекомендуємо їхати туди високою автівкою й після кількох сухих днів. Маршрутів є кілька: дорога вулицею Мазепи до Корнича та вулицею Міцкевича (через Воскресінці) заасфальтована, тож можна їхати як машиною, так і велосипедом з комфортом. Для тих, хто полюбляє більш екстремальні шляхи, є піший та веломаршрут через Воскресінці (Стрітенським мостом), та тут варто добре орієнтуватися у місцевості.

На трикутнику облаштований оглядовий майданчик, альтанки та лавочки, а ще – імпровізовані мангали, тож організувати тут пікнік нескладно. На горі можна насолодитися свіжим повітрям, красивими пейзажами та запахом лісу, ну, і звісно, зробити безліч фантастичних фотографій.

Нагадаємо: Управління культури провело дві тендерні закупівлі на облаштування туристичного маршруту та зон відпочинку в селах Воскресінці та Грушів Коломийської міської ради.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору