Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканці вул.Чайковського скаржаться на стан міжбудинкового проїзду

Стан міжквартального проїзду на вул. Чаковського, 44, 54-56 вже давно не задовільняє мешканців цього мікрорайону. Місцеві вже майже рік намагаються випросити у міської ради допомоги, та поки – марно.

Інформатор ділиться деталями.

Нещодавно до нашої редакції звернувся голова ОСББ Чайковського, 44 – пан Ігор. Чоловік розповів Інформатору, що мешканці 44-го будинку вже неодноразово зверталися до ратуші з проханням защебенити міжбудинковий проїзд.

У серпні 2023 року в коломиян нарешті з’явилася надія, адже міська рада оприлюднила закупівлю про виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт цих міжквартальних проїздів, а вже 19 жовтня управління комунального господарства провело закупівлю на ремонт цієї ділянки. Тоді з місцевого бюджету готові були витратити 7,5 млн гривень. Та мешканці так і не дочекалися бажаних робіт. 18 грудня за згодою сторін, у зв’язку із відсутністю бюджетних призначень, договір розірвали.

Зараз коломияни просять хоча б підсипати дорогу між будинками, адже під час дощів вся ділянка вкривається болотом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору