Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Снятині планують відремонтувати укриття в двох ліцеях

22 березня навчальні заклади Снятина оголосили тендери на виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту ПРУ на майже півмільйона гривень.

Розповідає Інформатор.

Зокрема, закупівлі проводили КЗ Снятинський ліцей “Інтелект” та Снятинський ліцей імені Василя Стефаника.

“Інтелект” планує проводити капітальний ремонт приміщень протирадіаційного укриття з обліковим номером 34964 Снятинського ліцею “Інтелект” по вул. Воєводи Коснятина 81, кошторис вартував їм 227 244,00 грн. Ліцей ім. Стефаника також замовив проектно-кошторисну документацію для капітального ремонту укриття в навчальному закладі з обліковим номером 34959 по вул. Лотоцького,13 за 224 839,00 грн. Таким чином обидві закупівлі вилилися у кругленьку суму – 452 083 гривні.

Договори ліцеї вклали з ТОВ “ПРОФ-ГРУП”, яким керує ЧУМАЧЕНКО СЕБАСТЬЯН МИКОЛАЙОВИЧ. Серед основих напрямків діяльності у ТОВ є діяльність у сфері права, також вони займаються покрівельними робоами, будівництвом, прибирання будинків і промислових об’єктів. Зареєстроване підприємство 10 років тому в Івано-Франківську й вже далеко не вперше перемагає у державних закупівлях.

Крім того, в грудні минулого року ТОВ “ПРОФ-ГРУП” перемогло в тендері на виготовлення проектно-кошторисної документації іншого укриття у Снітинському ліцеї імені Стефаника, яке знаходиться у другому корпусі навчального закладу. Цей кошторис обійшовся ліцею у 217 782,00 грн.

Головне фото з відкритих джерел

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору