Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Письменник і музикант Сергій Жадан хоче мобілізуватися до Нацгвардії

Письменник і музикант Сергій Жадан хоче мобілізуватися до Нацгвардії

У сюжеті телемарафону “Єдині новини” розповіли, що Сергій Жадан разом із музикантом “Собак” збираються мобілізуватися до бригади НГУ “Хартія”.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Новинарню.

Український письменник, музикант і волонтер Сергій Жадан має намір мобілізуватися до лав бригади Національної гвардії України «Хартія». Про це йшлося сюжеті «Вікон» в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Сергій Жадан укотре відвідав свою підшефну бригаду на Луганщині, привізши їй допомогу. При цьому він, зокрема, сказав:

«Мені здається, сьогодні немає письменників чи не письменників, музикантів чи не музикантів — є громадяни України, які відчувають відповідальність за свою країну, і є громадяни, які намагаються цієї відповідальності уникнути в той чи інший спосіб. Військо, в принципі, всіх рівняє. Бо наше військо є доволі точним зліпком українського суспільства».

Сюжет не містить прямої мови Жадана з приводу його намірів мобілізуватися. Однак журналістка Марія Малевська повідомляє: “Стоячи тут, у Серебрянських лісах, письменник зізнається мені – невдовзі в бригаді буде ще одне поповнення. Жадан та один із його музикантів також ідуть до лав війська”.

Дивіться інтерв’ю з Сергієм Жаданом у Коломиї під час благодійного концерту:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору