Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Євро-2024: де дивитись матч Україна – Ісландія

Євро-2024: де дивитись матч Україна - Ісландія

Сьогодні, 26 березня, збірна України зіграє вирішальний матч за вихід на Євро-2024 проти команди Ісландії.

Коли та де дивитись онлайн-трансляцію – підкаже Інформатор.

Фінальний матч плейоф кваліфікації на чемпіонат Європи мав би бути домашнім для українців. Та через війну в Україні він відбудеться у польському Вроцлаві на стадіоні “Тарчинський Арена”.

Трансляція матчу Україна – Ісландія буде доступна для перегляду на платформі MEGOGO (за наявності підписки). Також українці зможуть подивитися гру на Суспільному, крім OTT-сервісів.

Матч Україна-Ісландія, як і онлайн-трансляція, стартує о 21:45 за київським часом.

Відомий український тренер Олександр Севідов поділився з Інформатор Україна думками щодо прийдешньої гри.

На його думку у цьому матчі велике значення матиме психологічний фактор. Якщо у відборі на Євро-2024 збірна України у матчах проти топ-збірних перебувала у статусі андердога, то тепер, у відповідальний момент команду сприймають як фаворита протистояння.

“Гра проти Боснії та Герцеговини мені теж не сподобалася. Я завжди ставлю питання: якщо ми можемо проявляти характер на 85-й хвилині, то чому б нам не робити це з першої? Щодо матчу з Ісландією, то нам психологічно буде ще важче. Тому що усі розуміють, що з Боснією був перший крок, то зараз треба зробити другий і вирішальний. Відповідальність же не зменшилася, а навпаки. Я дуже сподіваюся, що Сергій Ребров – людина, яка досить довго працює під тиском преси, не лише у нашій країні, а й на міжнародному рівні, якось зможе відгородити хлопців від ось цього психологічного тиску. А він точно буде. Бо для деяких футболістів це останній шанс зіграти на Євро.

Чому вантаж відповідальності вищий? Бо з Англією та Італією ми виступали в якості андердога. А тепер збірна України грає у статусі фаворита протистояння. Я би порівняв такі ігри плей-оф із післяматчевими пенальті, коли майстерність не гратиме вирішальної ролі. А вирішальною буде холоднокровність. Хто найкраще впорається із хвилюванням, той і переможе. Я, як і усі українці, чекаю тільки на перемогу нашої команди”, – розповів Олександр Севідов.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору