Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Поляниці жінка незаконно продавала алкоголь | Як її покарав суд?

Нещодавно у Яремчанському міському суді розглянули справу про притягнення до адміністративної відповідальності ФОПа за незаконний продаж алкоголю у селі Поляниця.

Деталі справи розповість Інформатор.

У матеріалах справи розповідається, що 9 січня 2024 року о 15.34 під час фактичної перевірки магазину у селі Поляниця, уч. Прохідний, виявили правопорушення. А саме йдеться про роздрібну торгівлю алкогольними напоями без наявності ліцензії.

Тим самим власниця порушила ст.15 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального”.

До суду жінка так і не з’явилася. Її визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення й наклали на неї адміністративне стягнення у виді штрафу, що складає 17000 гривень без конфіскації виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей. Також вона сплатить 605 гривень судового збору.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору