Інформатор Коломия

ГРОШІ

Майже 1,3 млн за 7 місяців | У Снятині ремонтують літературно-меморіальний музей Марка Черемшини

Вже понад пів року відділ культури та туризму Снятинської міської ради оголошує закупівлі на різних етапах реставрації Снятинського літературно-меморіального музею Марка Черемшини, загалом за 7 місяців з бюджету пішло майже 1,3 млн гривень.

Інформатор розповідає деталі.

Літературно-меморіальний музей імені Марка Черемшини відкрили в Снятині у власному будинку письменника, де він доживав свої останні роки майже століття тому.

Ремонтні роботи у цьому музеї розпочалися ще минулого року. В серпні відділ культури та туризму провів закупівлю послуги з поточного ремонту приміщення, а саме – заміни віконних та дверних блоків. Тоді переможцем стало ТОВ “ГЛОРІЯ-В”, це обійшлося місту у 368 530,80 грн.

Восени було оголошено ще два тендери: на поточний ремонт інженерних мереж (192 152,62 грн) та підготовки обʼєкта до опалювального сезону (340 000,00 грн). В першій закупівлі перемогло  ТОВ “ПЛАМБЕР”, а підготовкою до опалювального сезону займалося ТОВ Водоканал Покуття.

22 грудня 2023 року з’явилися закупівлі послуги з інженерного проектування та послуги з нагляду за виконанням будівельних робіт, загальною сумою понад 8 тисяч гривень.

І ось, вже у 2024 році, відділ культури та туризму Снятинської міської ради уклав одразу 2 договори з ФОПом Барабаш Роман Ігорович по 189 362,18 грн кожен. В ці роботи мають входити архітектурні, інженерні та планувальні послуги, а також інші завершальні будівельні роботи.

Таким чином протягом 7 місяців на реставраційні роботи Снятинського літературно-меморіального музею Марка Черемшини з міського бюджету пішло вже 1 295 800 гривень.

Фото взято з вільних джерел

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору