Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Більше третини мільйона витратить Коломия на коригування проекту збудованого спортзалу у Королівці

Більше третини мільйона витратить Коломия на коригування проекту збудованого спортзалу у Королівці

Спортзал у селі Королівка Коломийської громади урочисто відкрили 24 серпня 2021 року. На його будівництво витратили близько 36 млн грн з державного й місцевого бюджетів. А нещодавно Коломийська міська рада замовила коригування проектно-кошторисної документації цього спортзалу.

Повідомляє Інформатор.

Спортивний зал “Молодіжний центр” знаходиться на вул. Спортивній у селі Королівка Коломийської громади.

Його будівництво розпочалось ще 2019 року. А на День Незалежності 2021 року сюди з’їхались перші особи громади й області, аби урочисто відкрити спортивний заклад.

Зведено в рамках програми “Велике будівництво”. Проте роботи проводили не лише за кошти держбюджету. Більше 600 тис грн коштувала проектно-кошторисна документація та авансові платежі. Впродовж 2020 року видатки на будівництво склали більше 5 млн грн. А у 2021 році – близько 31 млн грн, з яких понад 22 млн грн – із державного бюджету та ще близько 8 млн грн – із місцевого.

Заклад зведено як модульну споруду. Спортзал багатофункціональний, дозволяє займатися різноманітними видами спорту.

Цей спортивним зал «Молодіжний центр» у селі Королівка став першим проєктом на Прикарпатті, реалізованим у рамках програми «Велике будівництво».

«Аналогів йому на теренах Коломийського району немає. Він з легкістю може приймати чемпіонати України з найрізноманітніших видів спорту. Це ще один «магніт» нашої громади, і я дякую всім хто працював чи долучався до зведення комплексу. Такі справи творять Коломию великою», – написав тоді на своїй сторінці міський голова Коломиї.

Тим часом проектно-кошторисоної документацію будівництва уже готового спортзалу в ратуші задумали відкоригувати. І на це з міського бюджету піде 360 000 грн.

Закупівлю виклали на майданчику Prozorro 28 березня 2024 року.  Договір заключили із ТОВ “ЗЛАТОГРАФ-ПРОЕКТ”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору