Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Стало відомо, хто піде на зустріч з мером Коломиї

Стало відомо, хто піде на зустріч з мером Коломиї

Охочі побачитись з міським головою Коломиї Богданом Станіславським мали можливість взяти участь в аукціоні, на якому зустріч із мером виклали за стартовою ціною 300 грн. Зараз вже відомо ім’я переможця, а точніше переможниці. Яку суму коломиянка готова викласти, аби побалакати з мером? 

Ділиться Інформатор.

Нагадуємо, обласний благодійний аукціон “Побачимось Прикарпаття” під лотом №6 виклав побачення з Богданом Станіславським. Мера Коломиї представлено як українського політика і мецената. Аукціон відбувався в коментарях. Початкова ставка була 300 грн. Мінімальний крок: +100 грн.

За три дні ціна за зустріч з міським головою Коломиї злетіла до 5000 грн. Таку ціну запропонував Сергій Костянчук, директор Музею видатних киян.

Втім, інша учасниця підняла ставку до 5100 грн і ця ставка не була перебита до 27 березня 20:00.

Відтак переможницею стала Іванна Костракевич, коломиянка, адвокатка й активістка, котра вже встигла кілька разів стати на мозолі місцевої влади. Зокрема жінка боролася за питання садочка №3, проти свавілля та лобіювала встановлення сучасних дитячих майданчиках у садках.

Щось підказує, що ця зустріч змусить Богдана Станіславського відповісти на безліч незручних питань.
Інформатор поцікавиться у Іванни, що обговорювала активістка на благодійній зустрічі з мером.

До теми: Щоб з гірки – не в болото: у Коломиї закликають підтримати петицію про сучасні дитячі майданчики

Іванна Костракевич

Зустріч з Богданом Станіславським має відбутися наживо або онлайн.

Виручені кошти будуть спрямовані на купівлю FPV-дронів для 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» та 102 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору