Інформатор Коломия

ГРОШІ

Комунальники Коломиї готові закупити бітуму на сотні тисяч гривень

Комунальники Коломиї готові закупити бітуму на сотні тисяч гривень

28 березня комунальне підприємство “Полігон Екологія” оголосило нову закупівлю на придбання конструкційних матеріалів. Сума перевищує 800 тис грн.

Повідомляє Інформатор.

Зокрема на сайті Prozorro опубліковано закупівлю 30 тонн бітумної емульсії ЕКШ 60. І якщо все відбудеться, як і десятки попередніх разів у випадку придбання конструкційних матеріалів, то цю емульсію КП “Полігон Екологія” знову закупить у ТОВ “Автомагістраль-ІФ”.

Так нещодавно саме у цієї фірми комунальники придбали щебеню та піщано-щебеневої суміші на 4 834 500 грн. А ще взяли в оренду технікою за 2 млн 160 тис грн. Тобто за 3 місяці 2024 року набігло майже 7 млн грн за договорами тільки з ТОВ “Автомагістраль-ІФ”.

А в 2023 році “Полігон Екологія” закупило щебеню і піску на 15 млн грн. Також минулого року міська ритуальна служба закуповувала гравію і щебеню на 2 мільйони 695  тис грн.

А ще у цієї ж фірми “Полігон Екологія” закуповує асфальтобетонну суміш. У квітні-серпні 2023 року таких договорів заключили на 83 млн грн.

Відтак минулоріч коломийські комунальники закупили асфальту, щебеню й піску щонайменше на 100 млн грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору