Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Городенківщині відкрили поліцейську станцію та центр допомоги постраждалим від насильства

На Городенківщині відкрили поліцейську станцію та центр допомоги постраждалим від насильства

Поліцейська станція та центр соціально-психологічної допомоги запрацювали у селі Росохач Городенківської громади.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Городенківської міської ради.

В одному приміщенні одразу облаштували поліцейську станцію та денний стаціонар соціально-психологічної підтримки осіб, які постраждали від будь яких форм насильства.

Як зазначається, тут створили всі належні умови для надання допомоги постраждалим особам. Наголошують, що “кризову кімнату” облаштували за фінансової підтримки держави. Тут, для зручності осіб, які потерпіли від жорстокості, є житлова кімната зі спальними місцями, повністю обладнана кухня та їдальня, санвузол та душова кімната.

У Росохачі тепер працюватиме поліцейський офіцер громади – Богдан Мотрук. Він стежитиме за порядком одразу в кількох селах громади.

“Мешканці віддалених сіл тепер не мусять їхати аж до Городенки, а зі своїми проблемами та проханнями зможуть приходити до Росохацької поліцейської станції”, – йдеться в дописі.

Поліцейському надали службовий автомобіль та створили усі необхідні комфортні умови для виконання ним функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки та порядку.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору