Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Тероборонівець з Воскресінців Назар Угорський отримав “Золотий Хрест” від Головнокомандувача ЗСУ

Тероборонівець з Воскресінців Назар Угорський отримав "Золотий Хрест" від Головнокомандувача ЗСУ

Майже два роки молодий воїн з Коломийської громади Назар Угорський невпинно працює заради нашої перемоги і професійно виконує свої обов’язки на передовій. За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою військового нагородив “Золотим Хрестом” Головнокомандувач ЗСУ.

Ділиться Інформатор.

31-річний Назар Угорський – уродженець села Воскресінці Коломийської ТГ. На війні він з 19 травня 2022 року. Назар служить водієм-сапером в 102-й окремій бригаді Сил територіальної оборони Івано-Франківщини.

22 лютого 2024 року Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський підписав наказ про нагородження захисника нагрудним знаком “Золотий хрест”.

Як каже Назар: боронити країну – не лише його поклик, а й обовʼязок. Військовий впевнений, що саперна справа – один із найважливіших напрямів у війську, адже попри всі ризики, дозволяє ефективно захищати не лише країну та життя інших воїнів, а й власне. Пізніше жартома додає: “А це буде для дівчат – я, до речі, ще неодружений.”

Користаючись нагодою, сапер “Сталевої” вирішив прорекламувати свою роту, легендарну інженерку 102-ої.

“Ми хлопці дружні, профі своєї справи і радо поділимося та навчимо всім тонкощам новачків. Слід памʼятати, що сапер – це в першу чергу спеціаліст, знання якого на вагу золота. Я сам неодноразово бачив випадки, коли хлопці потрапляючи сюди (на передову) до саперів починали відчувати себе впевненіше, швидко навчалися і їхнє бачення війни і себе в ній сильно мінялося. Тому, запрошую до нашого підрозділу. Тут нам потрібні хороші мотивовані люди, до речі, не лише сапери, а й водії, фортифікатори та інженери. Звертаюся до кожного земляка – воюй у інженерній роті 102-ої!”, – каже захисник.


Для тих, хто бажає фінансово підтримати підрозділ, де служить Назар, залишаємо посилання на “монобанку”
. Банка відкрита донькою командира інженерної роти “Бори”, Софією. Вона також є контактною особою для тих, хто зацікавлений у посаді сапера у інженерній роті 102-ої бригади. Телефонувати можна за номером: +380731595570.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору