Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Франківську водій автобуса кермував напідпитку, без прав і хотів відкупитися

У Франківську водій автобуса кермував напідпитку, без прав і хотів відкупитися

У неділю, 7 квітня, горе-водія автобуса “Богдан” зупинили в Івано-Франківську. Він був нетверезим, не мав водійського посвідчення, порушив ПДР і захотів відкупитися.

Пише Інформатор за даними патрульної поліції Івано-Франківської області.

Водій автобуса порушив правила дорожнього руху і його зупинили патрульні на вулиці Тролейбусній.

Коли поліцейські почали спілкуватися з ним, то виявили в того ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку водій відмовився. Також з’ясувалося, що у чоловіка було відсутнє посвідчення водія.

Патрульні почали складати відповідні адмінматеріали, і аби уникнути відповідальності, 58-річний водій запропонував поліцейським “вирішити питання” за допомогою грошей.

Попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара, чоловік поклав на сидіння службової автівки 1150 гривень та 100 доларів США.

Поліцейські склали на водія матеріали за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) і ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів) та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору