Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин, у якого забрали авто за п’яне водіння, пропонував хабар поліцейським

Нетверезого водія зупинили у Сопові 7 квітня, а наступного дня він прийшов до відділу поліції у Коломиї та запропонував хабар “за розв’язання питання”.

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на поліцію.

У неділю мешканець Коломиї, кермуючи “Фордом”, у селі Сопів рухався з порушенням ПДР. Це помітили патрульні і під час спілкування з водієм з’ясували, що той напідпитку. У порушника вилучили автомобіль та склали на нього протокол за ст. 130 КУпАП.

Вже у понеділок 51-річний коломиянин з’явився до відділу поліції та намагався “домовитись”.

У службовому кабінеті він запропонував правоохоронцю 200 доларів США та 4000 гривень, щоб складені на нього адмінматеріали не направляли до суду та повернули автомобіль.

Поліцейський попередив його про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, однак порушник продовжував наполягати на своєму.

Далі слідчо-оперативна група та співробітники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України задокументували правопорушення.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору