Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На вул. Кобилянської у Коломиї почали облаштовувати тротуари

На вул. Кобилянської у Коломиї почали облаштовувати тротуари

Ремонт вулиці Ольги Кобилянської у Коломиї триває вже майже рік. Роботи мали завершити ще минулого року, але договори продовжували кілька разів. Тротуари також мали встигнути зробити ще в 2023 році, але до їх облаштування взялися тільки тепер.

Пише Інформатор.

За умовами закупівлі капітальний ремонт вул. Кобилянської в Коломиї підрядник мав провести до 31 грудня 2023 року. Втім минулого року встигли демонтувати старий асфальт і пішохідні зони, бордюри, провести заміну системи водовідведення, вирівняти дорожній жолоб, встановити бордюри та постелити чорновий шар асфальту.

Ремонт вул. Кобилянської проводить фірма “БМБУД”. До теми:  Дорогу на вул. Кобилянської в Коломиї робитиме тернопільска фірма, заснована місцевими… боксерами

УКГ кілька разів вносило зміни до договору, продовжуючи його дію. Зокрема на початку квітня 2024 року сторони дійшли згоди продовжити дію договору до 30.04.2024 року.

Днями на вул. Кобилянської тротуари почали викладати з бруківки. Однак, за словами представників фірми-підрядника, роботи мають тривати орієнтовно до липня.

Нагадаємо, що вартість капітального ремонту вул. Кобилянської згідно договору сягала 6 949 922 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору