Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У скільки бюджету Коломиї обійшовся тротуар на вулиці Крип’якевича

У березні 2024 року по одній стороні вулиці Крип’якевича від пл. Привокзальної почали облаштовували тротуар. Нещодавно УКГ опублікувало договір з виконавцем цих робіт, добре знаним у Коломиї ФОПом.

Інформатор розповідає деталі.

Нагадаємо, ще наприкінці 2022 року вулицю Крип’якевича заасфальтували, зробивши вузьку проїжджу частину без нормальних тротуарів. Згідно договорів за асфальтування проїжджої частини від будинку № 7 на пл. Привокзальній до вул. Симоненка заплатили майже 6 млн 360 тис грн. Та дорога була настільки вузька, що автівкам доводилося постійно з’їжджати на щебінь, аби розминутися. Згодом дорогу таки трохи розширили. Виконані роботи не задовільняли й місцевих мешканців, адже тротуари попри дорогу не облаштували, тож пішоходи йшли або проїжджою частиною, або болотом на узбіччях.

Тож, люди вимагали, аби повз їхні будинки до Привокзальної площі облаштували пішохідну зону, відповідні знаки обмеження швидкості руху і заборонили паркування обабіч.

І ось, на початку весни 2024 року місцевих почули. На вулиці Крип’якевича взялися робити тротуар, щоправда – лише з однієї сторони. 1 квітня УКГ оприлюднило договір, укладений з знайомим для нашого читача ФОПом Наливайко Ярослав Володимирович. Таким чином, тротуар обійшовся бюджету Коломиї в 193 272,33 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору