Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На капітальний ремонт будівлі на Січових Стрільців виділили ще понад 700 тисяч

Ремонт у будівлі колишнього фінансового управління Коломийської міської ради розпочали ще в жовтні минулого року. Тоді УКГ заключило договір на понад 1,1 млн гривень, та цього виявилося недостатньо.

Інформатор розповідає деталі.

Перший договір на капітальний ремонт украли 4 жовтня 2023 року. Виконавцем став ФОП Дячук Володимир Васильович, зареєстрований 15 років тому в Коломиї. Активну участь у тендерах він розпочав у 2022 році.

Та 5 квітня управління комунального господарства уклало ще один договір на капітальний ремонт нежитлового приміщення з заміною віконних та дверних блоків на 771 760 грн. Виконавець залишився незмінним. Термін виконання робіт – 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, у січні виконавчий комітет Коломийської міської ради безоплатно передав це приміщення на баланс комунальної установи «Інститут розвитку Коломийської громади». Тоді його вартість оцінювали всього у 206 115 грн. Та тепер на ремонт цього приміщення з бюджету пішло вже майже 2 мільйони гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору