Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Неподалік Бахмута загинув воїн з Печеніжинської громади Сергій Лазарук

Неподалік Бахмута загинув воїн з Печеніжинської громади Сергій Лазарук

Під час штурмових дій окупантів на Бахмутському напрямку загинув стрілець коломийської “десятки” Сергій Лазарук з Печеніжинської громади. Завтра, 14 квітня, із Героєм прощатимуться у Коломиї, після чого скорботний кортеж відправиться до рідного села воїна.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Солдат Лазарук Сергій Михайлович народився у 1982 році, мешкав у селі Молодятин. Він захищав волю і незалежність України на Донеччині. 7 квітня 2024 року в ході ведення бойових дій з військовими формуваннями російської федерації, під час штурмових дій противника, виконуючи бойове завдання, військовий отримав поранення несумісні з життям. Свій останній бій прийняв біля н.п. Миколаївка, Бахмутського району району Донецької області.

Турботливий батько, люблячий син та брат, вірний друг та побратим, був добрим та чуйним – таким Сергій залишиться в пам’яті близьких та рідних.

У неділю, 14 квітня, об 11:00 год в місті Коломия біля пам’ятника “Кожному поколінню своя війна” відбудеться прощання 10-ої гірсько-штурмової бригади із загиблим Героєм.

Орієнтовно об 11:30 год скорботний кортеж з тілом воїна Сергія Лазарука вирушить з м. Коломиї до батьківського дому на вул. Ольги Кобилянської, 67 в селі Молодятин. Цього ж дня відбудеться Псалтир за загиблим воїном (час уточнюється).

Чин похорону відбудеться в понеділок, 15 квітня, в с.Молодятин. Початок об 11:00. Далі похоронна процесія попрямує до церкви Успіння Пресвятої Богородиці с. Молодятин, поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

У Печеніжинській громаді 14-15 квітня оголошено днями жалоби.

Вічна пам’ять Герою…

Нагору