Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Коктейльні кольє – прикраси для особливих випадків

Коктейльні кольє – прикраси для особливих випадків

Те що ювелірні вироби треба підбирати з урахуванням стилістики вашого наряду, це всім відомо. Як правило, класичні речі комбінуються з прикрасами в класичному стилі а спортивні – з коштовностями у відповідні стилістиці. Причому це правило гармонії стосується всіх прикрас, в тому числі кольє.

Коктейльні кольє – прикраси для особливих випадків

Мануфактури у своїх колекціях пропонують прикраси на шию у різних варіаціях і це дозволяє підібрати варіант оптимальний чи для вечірнього аутфіту, чи для ділового костюму чи навіть до коктейльної сукні. Так, раз існують коктейльні сукні, то мають існувати і коктейльні кольє. Оцінити їх різноманіття дозволяють фото на сайті інтернет бутику Злато. Консультанти підкажуть, які саме моделі варто роздивитися детальніше в залежності від ваших смакових уподобань, бюджету і самої сукні.

Кольє – підбираємо модель під сукню

Як і макіяж, так і кольє поєднуються з одягом. Короткі моделі чудово поєднуються з повсякденним одягом, крім того вони гармонійно виглядають із квадратним, V-подібним та круглим вирізом. Якщо у вас «глибокий виріз» а вам до смаку коротке кольє, обирайте модель прикрашену підвіскою. Таке рішення і доповнить образ, і приверне увагу до зони декольте. Але коли мова про коктейльні сукні, то якраз зона декольте і є головним акцентом луку.

Ідеально підходить до коктейльної сукні кольє з дорогоцінним камінням. Ця прикраса вражає вишуканістю свого дизайну.

Майстри ювеліри пропонують кольє коктейльні:

  • короткі;
  • довгі;
  • з камінням коштовним;
  • без декору;
  • з простим чи складним дизайном;
  • масивні або навпаки витончені;
  • а-ля водоспад (коли поєднується кілька ланок).

Щодо матеріалів, які використовуються, то тут на вас чекає чималий асортимент, адже ювеліри використовують не тільки золото чи срібло, але і платину. Також популярним стали такі матеріали як натуральна шкіра, каучук, стрічки атласні і навіть волосінь. До речі цей варіант вражає своєю вишуканістю, бо сама волосінь прозора ї її майже не видно, тому створюється ефект, що підвіска наче «висить у повітрі». Створюючи прикраси з використанням волосіні майстри використовують золота та срібло. Метал для виготовлення застібки має співпадати з металом, з якого виготовлена підвіска чи шарм. До речі, коктейльні кольє з шармами теж дуже популярні.

До коктейльної сукні підійде і тенісне кольє, яке сучасні панянки вдало доповнюють тенісним браслетом. Причому не обов’язково що це буде прикраса з золота та діамантів. Так це класика жанру коли мова про тенісне кольє і браслет. Але допускаються і інші варіації (срібло в якості основи та ніші камені в якості декору).

 

Коктейльні кольє – прикраси для особливих випадків

Коктейльні кольє здатні додати вашому образу елегантності, вишуканості сексуальності. Тобто ефект залежить від того модель в якому дизайні ви оберете. А оскільки на сайті Zlato представлено багато варіацій, то до будь-якої коктейльної сукні ви точно підберете ідеальне кольє.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору