Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На вихідних у ДТП на Прикарпатті травмувалось троє людей та загинув водій

Цих вихідних на Франківщині сталися три моторошні автоаварії – зіткнулися легковик та позашляховик, мотоцикл та скутер, і під колеса автомобіля потрапив пішохід.

Деталі від поліції публікує Інформатор.

ДТП з летальними наслідками трапилась у суботу ввечері у селі Клубівці Тисменицької громади.

Правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля «Lexus LX» був 42-річний місцевий мешканець. Він вирішив здійснити обгін на підйомі дороги. Водій перетнув суцільну лінію розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Renaul Logan». Легковиком кермував 63-річний франківець.

Внаслідок зіткнення водій «Renaul Logan» від отриманих травм помер на місці. Пасажирку цього ж автомобіля, 65-річну франківку, госпіталізували медики.

Керманича «Lexus LX» також доставлено до медзакладу. У нього відібрано кров на встановлення вживання алкоголю.

Водія слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру, невдовзі суд обере запобіжний захід.
Слідчі розпочали розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наступне ДТП відбулось цього ж дня в місті Болехів. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 16-річний мотоцикліст допустив зіткнення із скутеристом, який здійснював маневр розвороту.
У результаті ДТП потерпілий скутерист 1953 р.н, мешканець Болехова госпіталізований до медичного закладу.


Ще одна автопригода мала місце у Солотвині. Відомо, що водійка Toyota Avensis, 1991 р.н., мешканка села Маркова, не обрала безпечної швидкості і вчинила наїзд на пішохода.
Травмовану жінку, 1976 р.н., мешканку Богородчанській ГТ доставили до лікарні.
Водійка твереза.
В обох випадках слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору