Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї витратять ще третину мільйона гривень на освітлення Шевченківського парку

У Коломиї витратять ще третину мільйона гривень на освітлення Шевченківського парку

У другий рік повномасштабної війни в Коломиї витратили більше 1,2 млн грн бюджетних коштів на освітлення  Шевченківського парку. А нещодавно управління комунального господарства уклало пряму угоді із тим самим підприємством на третину мільйона і знову на освітлення цієї ділянки.

Інформатор розповість деталі.

Всі три закупівлі по освітлення території біля озера заключили із підприємцями Гораль Іриною Василівною та Гораль Ігор Мирославович, зареєстрованими  за однією адресою у селі Шепарівці.

Минулого року за двома договорами підприємиці Ірині Гораль мали сплатити за освітлення території біля озера 1 202 789 грн.

А 10 квітня 2024 року заключили ще одну пряму угоду (без використанням електронної системи) на капітальний ремонт вуличного освітлення у парку Шевченка. На цей раз договорі уклали з Ігорем Горалем.

Згідно договору за квітень і до перших днів травня підприємець має виконати земляних робіт на понад 115 тис грн та ще монтажних робіт на більше 213 тис грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору