Інформатор Коломия

ВЛАДА

17 квітня відбудеться похорон депутата Коломийської міської ради, волонтера ЗСУ Олександра Чемериса

17 квітня відбудеться похорон депутата Коломийської міської ради, волонтера ЗСУ Олександра Чемериса

15 квітня на 58-му році життя раптово помер депутат Коломийської міської ради, підприємець, багаторічний меценат та волонтер Олександр Чемерис. Псалтир за душу померлого читатимуть сьогодні, 16 квітня, а наступного дня відбудеться чин похорону.

Повідомляє Інформатор.

Олександр Чемерис був людиною совісті й не дуже вписувався у партійні звичаї. Він голосував за внутрішніми переконаннями, що часто йшли в розріз із політикою партії. Був активним у підтримці воїнів ЗСУ, доправляв допомогу війську в гарячі точки, здійснивши десятки поїздок як волонтер. Не скупився у фінансовій підтримці війська, розуміючи, що доля України залежить не від гасел, а від реальних вчинків.

Серце Олександра перестало битися 15 квітня. Відчуваючи різке погіршення самопочуття він звернувся по допомогу медиків, його везли до обласного центру, але пізно: дорогою до Івано-Франківська Олександр помер.

Парастас почнеться сьогодні, 16 квітня, о 18:00 годині. Псалтир розпочнуть читати о 19 годині.

Похорон відбудеться завтра, 17 квітня. Початок о 13 годині.

Прощання триватиме у Церкві священномученика Йосафата.

Вічна памʼять Олександру Чемерису і щире дякую за все, що він робив для українського війська і демократії на місцевому рівні. Направду, це велика втрата для місцевого самоврядування Коломийської громади, бо сьогодні в ратуші все менше людей готові діяти по совісті.

Нагору