Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

П’ятикласниця з Коломиї стала призеркою міжнародного конкурсу імені Петра Яцика

П'ятикласниця з Коломиї стала призеркою міжнародного конкурсу імені Петра Яцика

Понад 800 юних знавців української мови з усієї країни змагалися у фінальному етапі міжнародного конкурсу імені Петра Яцика. Переможцями й призерами стали 8 учнів і студентів з Прикарпаття, серед яких і коломиянка Анастасія Гринюк.

Передає Інформатор.

Як зазначають в Івано-Франківській ОДА, 4 етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика відбувся в дистанційному форматі 8 березня 2024 року. У ньому змагалися понад 800 знавців української мови серед закладів освіти. Переможцями стали 72 учасники.

Коломийська школярка Анастасія Гринюк гідно представила нашу громаду на конкурсі. Вона посіла 2-ге місце на фінальному етапі. Анастасія навчається в 5-му класі Коломийського ліцею “Коломийська гімназія імені Михайла Грушевського”.

Стати однією з кращих юних знавців української мови коломиянці допомогла наставниця Леся Андрейченко.

Також друге місце у конкурсі здобула ще одна школярка з Коломийщини — учениця Отинійського професійного ліцею енергетичних технологій Анастасія Ігнатенко.

Вітаємо призерок та їх наставників і бажаємо не зупинятися на досягнутому.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору