Коломия До сайту

17 квітня відбудеться похорон депутата Коломийської міської ради, волонтера ЗСУ Олександра Чемериса

15 квітня на 58-му році життя раптово помер депутат Коломийської міської ради, підприємець, багаторічний меценат та волонтер Олександр Чемерис. Псалтир за душу померлого читатимуть сьогодні, 16 квітня, а наступного дня відбудеться чин похорону.

Повідомляє Інформатор.

Олександр Чемерис був людиною совісті й не дуже вписувався у партійні звичаї. Він голосував за внутрішніми переконаннями, що часто йшли в розріз із політикою партії. Був активним у підтримці воїнів ЗСУ, доправляв допомогу війську в гарячі точки, здійснивши десятки поїздок як волонтер. Не скупився у фінансовій підтримці війська, розуміючи, що доля України залежить не від гасел, а від реальних вчинків.

Серце Олександра перестало битися 15 квітня. Відчуваючи різке погіршення самопочуття він звернувся по допомогу медиків, його везли до обласного центру, але пізно: дорогою до Івано-Франківська Олександр помер.

Парастас почнеться сьогодні, 16 квітня, о 18:00 годині. Псалтир розпочнуть читати о 19 годині.

Похорон відбудеться завтра, 17 квітня. Початок о 13 годині.

Прощання триватиме у Церкві священномученика Йосафата.

Вічна памʼять Олександру Чемерису і щире дякую за все, що він робив для українського війська і демократії на місцевому рівні. Направду, це велика втрата для місцевого самоврядування Коломийської громади, бо сьогодні в ратуші все менше людей готові діяти по совісті.