Інформатор Коломия

ВЛАДА

На площі перед Писанкою встановили лавочки, а як було задумано у проєкті

На площі перед Писанкою встановили лавочки, а як було задумано у проєкті

16 нових лавочок встановили на площі перед Музеєм писанкового розпису. Згідно проєкту реконструкції площі їх мало бути 30. 

Повідомляє Інформатор.

Нагадаємо, за вимогами тендеру реконструкції на площі мають замінити понад 2 250 м² плитки, встановити 12 ліхтарів, 30 садово-паркових лавок і 10 урн для сміття.

Біля нових посаджених дерев мають встановити чавунні решітки у кількості 15 шт, а ще розмістять 18  дерев’яних ящиків для квітів, хоча про самі квіти у вимогах нічого не сказано. Які ж дерева і трави планували висадити біля Писанки – читайте у статті – Замість туй і троянд – міскантус, липи й клени: як зміниться площа перед Музеєм писанки.

Що ж до ціни, то за договором за реконструкцію виконавцю – фірмі “Автомагістраль -ІФ” – мали заплатити майже 4 млн грн, але підрядник не встиг виконати усі заплановані роботи в зазначений термін, тому наприкінці 2023 року договорі закрили сумою 3,37 млн грн.

А ось як за задумом коломийського архітектора Гриця Бойчука мала виглядати площа. Як бачимо, вигляд лавочок збігається із проєктом. Наразі не збігається тільки кількість.

А як вам таке оновлення?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору