Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатці, яка працює суддею на окупованій території, присудили 15 років за ґратами

Оксюморон: що присудили верховинцю, який любить росію та українців

Галицький районний суд Львова розглядав справу щодо зрадниці з Прикарпаття, яка добровільно погодилась стати суддею на території так званої “днр”. Уродженку міста Тлумач визнали винною у державній зраді й заочно призначили їй 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна. 

Передає Інформатор.

Як йдеться у матеріалах справи, у січні 2015 року її було призначено на посаду судді Ворошиловського міжрайонного суду Донецька т. зв. «донецької народної республіки», строком на 3 роки, а потім перепризначено на вказану посаду у 2019 та 2022 роках.

Уродженка Прикарпаття добровільно зайняла посаду судді та склала присягу на вірність терористичній організації «днр».

Далі обвинувачена незаконно розглядала цивільні, кримінальні та господарські справи.

Так, у серпні 2022 року за результатами її псевдо-судового розгляду вона незаконно визнала винною у шпигунстві українку і  засудила її на 10 років позбавлення волі.

Суд визнав винною уроджену Тлумача у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1ст.111 КК України та обрав їй покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна.

Строк відбуття покарання засудженій рахувати з моменту фактичного звернення вироку до виконання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору