Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судили водія, який спричинив ДТП на Карпатській

10 квітня Коломийський міськрайонний суд розглянув справу щодо керманича, через якого на вулиці Карпатській у Коломиї зіткнулися дві автівки.

Деталі справи знає Інформатор.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 17 січня, автомобілі марки “Mercedes” та “Ford” зіткнулися неподалік школи №7.

У суді розповідається, що водій, керуючи автомобілем «Ford Kuga», при перестроюванні в крайню ліву смугу для здійснення розвороту на надав перевагу в русі автомобілю «Mercedes Benz», який рухався в крайній лівій смузі в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження із матеріальним збитком.

Обвинувачений свою вину не визнав й надіслав до суду пояснення, де вважає, що в його діях відсутній склад адміністративного правопорушення. Він також пояснив, що керуючи транспортним засобом «Ford Kuga» їхав зі сторони Коломиї в напрямку Шепарівців по правій смузі. Ввімкнувши покажчик лівого повороту перестроївся в ліву смугу та повернув ліворуч перетнувши дві пунктирні лінії в результаті чого здійснив розворот та відчув удар в ліву задню двері свого автомобіля.

На судове засідання водій “Форда” так і не з’явився.

На відеозаписі з відео реєстратора, встановленого в салоні автомобіля «Mercedes Benz» зафіксовано, як вказаний транспортний засіб рухається в лівій смузі по вул. Карпатська в м. Коломия. Попереду нього в правій смузі в попутному напрямку рухається автомобіль марки «Ford», який раптово починає перестроюватися зі своєї смуги руху в ліву та далі повертає ліворуч не надаючи при цьому перевагу в русі автомобілю «Mercedes Benz». Водій “Мерседесу” гальмує та намагається уникнути зіткнення, однак, повністю зупинитися не встигає та відбувається удар передньою частиною його автомобіля в ліву бокову частину автомобіля «Ford».

Таким чином, суд постановив притягнути керманича “Форда” до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП та накласти на нього штраф 850 грн, також він має сплатити судовий збір в сумі 605 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору