Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Сьогодні будуть застосовувати графіки вимкнень для підприємств Прикарпаття

Прикарпаттяобленерго повідомляє про дефіцит електроенергії в енергосистемі. Відтак сьогодні, 23 квітня, для бізнесу та промисловості Прикарпаття знову мають бути застосовані графіки обмеження потужності, а споживачів закликають економити.

Передає Інформатор.

НЕК “Укренерго” дало розпорядження, що графіки будуть застосовані для бізнесу й промисловості в обсязі трьох черг і діятимуть з  18:00 до 22:00.

Також повідомляють, що вже другий день поспіль Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений залучати аварійну допомогу з енергосистем європейських країн.

Енергетики вкотре звертаються і до споживачів із проханням споживати ощадливо та не вмикати в години “пікового” навантаження енергоємні прилади.

Інформації про доведення графіків для населення наразі НЕМАЄ, втім потрібно бути готовими до різних можливих сценаріїв. Тож просимо бути підписаними на офіційні джерела АТ «Прикарпаттяобленерго» та слідкувати за оновленнями:

◦ Telegram
◦ Viber
◦ Facebook

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору