Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У вічність відійшов священник Коломийської єпархії УГКЦ, військовий капелан о.Олексій Куйбіда

У вічність відійшов священник Коломийської єпархії УГКЦ, військовий капелан о.Олексій Куйбіда

Вчора, 23 квітня, на 66-ому році життя помер отець Олексій Куйбіда. Про це повідомили на сторінці департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Отець Олексій Куйбіда народився 10 липня 1958 року в с. Козара. 30 березня 1989 року отримав священничі свячення, а в 1995 році був призначений парохом церкви Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії в Шепарівцях.

З 1996 року о. Олексій здійснював капеланське служіння у військових частинах Коломиї, також душпастирював у Перемисько-Варшавській архиєпархії. У 2007 році був звільнений від виконання обов’язків адміністратора парафій Святих апостолів Петра і Павла с. Сідлище і Пресвятої Трійці с. Молодилів Коломийсько-Чернівецької єпархії.

У період з 2000 по 2018 роки служив капеланом у Коломийській виправній колонії №41. А в 2014 році став головним військовим капеланом Коломийсько-Чернівецької єпархії.

“Від імені усієї капеланської спільноти Української Греко-Католицької Церкви висловлюємо щирі співчуття рідним і молимося, щоб Господь дарував отцю Олексію вічний упокій у Царстві Небесному!”, – зазначають на сторінці департаменту.

Щирі співчуття рідним та близьким отця Олексія Куйбіди.

Вічна пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору